ANMELDELSER egetselskap

Published on April 21st, 2015 | by bergenbibliotek

LABELDAY: Eget Selskap – 23.04.2015

På torsdag inviterer vi til labelkveld med Eget Selskap, et av de ferskeste plateselskapene i Bergen.

Bak de fleste artister og band står det ofte et plateselskap som holder styr på utgivelsene til utøverne, og Bergen har en fyldig underskog av disse. Eget Selskap er et av de nyeste navnene i så måte, og torsdag kommer de til biblioteket for å fortelle om det de driver med.

Dette plateselskapet oppsto rundt miljøet på uteplassen Ujevnt. De har så langt samarbeidet med lokale artister, men har da også plukket frem noen av de beste, nye navnene fra Bergen. Så langt har de gitt ut plater med O. Martin, Hjerteslag og Silja Sol, som alle har fått strålende kritikk. Eget Selskap har blitt et godt og sterkt tilskudd til labelfloraen i Bergen, til tross for at de selv sier de trives best i Eget Selskap.

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑