NYHETER Stein Urheim

Published on September 28th, 2015 | by Jan Hemmingsen

Utlån av Stein Urheims instrumenter

I tilknytning til bibliotekets Studio 1 kan vi nå gi et enestående tilbud: Stein Urheim har generøst plassert ni av sine instrumenter på biblioteket. De kan nå lånes ut til bruk i Studio 1 og må bestilles på samme måten som det øvrige utstyret i studioet.

Besøk Stein Urheims Nettside
Lån Stein Urheim-plater på biblioteket

Stein Urheim

BAKGRUNN

Den bergensbaserte artisten Stein Urheim har hatt en finger med i en stadig økende antall prosjekter de siste årene. Debutskiven Three Sets of Music kom ut i 2009 og året etter ble han tildelt Vozzajazzprisen. Han har turnert med Mari Kvien Brunvoll, og sammen har de sluppet to kritikerroste duo-album, Daydream CommunIty og Daydream Twin, på plateselskapet Jazzland.

Urheim har også vært medlem i Gabriel Fliflet sitt band Åresong, samt medvirket på The Last Hurrah sitt debutalbum (Rune Grammofon). I tillegg har han skrevet, arrangert og spilt på tre skiver fra det bergenbaserte rockebandet Steady Steele, for ikke å glemme et mangfold av andre musikkprosjekter.

Stein Urheims instrumenterIndian Tamboura

Som musiker har Stein Urheim reist mye rundt i verden og blitt introdusert for en rekke ulike strengeinstrument. Urheim har over tid opparbeidet seg en stor samling av instrument, og fra og med høsten 2015 kan du komme til biblioteket og spille på noen av dem. Vi kan by på både mer og mindre eksotiske instrumenter, og du som låner kan kose deg med alt fra Stratocastere til håndlagd lapsteel.

For å låne instrumentene må du:
være låner hos Bergen Offentlige Bibliotek
– være registrert som bruker av arbeidsrommet Studio 1
– bestille tid i Studio 1 – samt presisere hvilke instrument du ønsker å benytte

Musikkinstrumenter

Se bilder av instrumentene på flickr


About the AuthorBack to Top ↑