ANMELDELSER brilliance2

Published on February 25th, 2015 | by bergenbibliotek

0

LABELDAY: Brilliance – 26.02.15

I samarbeid med Bergen Offentlige Bibliotek vil Brak presentere et plateselskap fra Bergen en torsdag i måneden gjennom våren 2015.

Bergen har et stort og mangfoldig musikkmiljø, og det er sterke navn både blant artistene og arrangørene. Men, bak de fleste artistene og bandene er det ofte et plateselskap som holder styr på utgivelsene til utøverne. I Bergen er det et mangfold av plateselskap også, og det er disse som vil stå i fokus på Labelday.

Alle kveldene blir avholdt på Musikkavdelingen på Biblioteket mellom kl. 19.00 og 20.00.

Skrevet av Charlotte Myrbråten

Siden 2010 har Brilliance vokst til å bli et stødig og mangfoldig label fra Bergen, og jobber med artister som Kakkmaddafakka, Tóg, Svømmebasseng og David Douglas. I tillegg til å være et plateselskap er Brilliance også et bookingbyrå og management, samt at de driver PR-byrået On It Promotion. Ikke nok med det, så driver Brilliance singelklubben Diamond Club som presenterer ny og lovende norsk musikk hver måned via Wimp.
Først publisert 19.02.2015, på http://bergenbibliotek.no/, sist endret 19.02.2015 – 17:37

Tags: ,


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑