KONSERTER image (2)

Published on March 25th, 2015 | by bergenbibliotek

HUSLYDEN#2: Anja Elena Viken gjør Chet Baker – 25.03.15

Den bergenske popmusikeren Anja Elena Viken kommer til biblioteket for å tolke en av sine favorittplater fra Musikkavdelingens arkiv. Anja Elena er kjent for å kombinere naturalistiske og mørke tekster med fengende popmelodier, og debuterte med albumet Herfra til i morgen høsten 2014.

Tekst: Charlotte Myrbråten

Da Anja Elena Viken hørte Chet Baker for første gang, var det kjærlighet ved første tone, og siden den gang har jazzmusikeren hatt en sentral rolle i lydsporet til hennes liv. Selv sier Anja Elena at Chet Baker er den artisten som har vist henne at man først og fremst må føle når det kommer til musikk.

På Huslyden vil hun framføre sine tolkninger av albumet Chet Baker sings.

Sted: Musikkavdelingen, noterommet fra klokka 19:00 til 20:00

Først publisert på http://bergenbibliotek.no/, 15.03.2015, sist endret 16.03.2015 – 12:08

 

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑