ANMELDELSER klang

Published on March 25th, 2015 | by bergenbibliotek

LABELDAY: Klangkollektivet – 26.03.15

I samarbeid med Bergen Offentlige Bibliotek vil Brak presentere et plateselskap fra Bergen en torsdag i måneden gjennom våren 2015. Bergen har et stort og mangfoldig musikkmiljø, og det er sterke navn både blant artistene og arrangørene. Men, bak de fleste artistene og bandene er det ofte et plateselskap som holder styr på utgivelsene til utøverne. I Bergen er det også et mangfold av plateselskaper, og det er disse som vil stå i fokus på Labelday.

Skrevet av: Charlotte Myrbråten

Alle kveldene blir avholdt på musikkavdelingen på biblioteket mellom kl. 19.00 og 20.00.

Et av de mest fremtredende plateselskapene i Bergen de siste årene er Klangkollektivet, som siden starten i 2012 har maktet å gi ut hele 17 utgivelser med artister som Alexander von Mehren, Monstereo, Ekkolodd og Línt. De sier selv at de ønsker å vise hva Bergen har å tilby av eksperimenterende popmusikk, fra eklektisk elekrokraut til drømmende undervannspop. I tillegg til å være plateselskap driver de Klangkollektivet Studio på Bergen Kjøtt og booking for flere av sine artister

Først publisert 23.03.2015, på http://bergenbibliotek.no/, sist endret 23.03.2015 – 13:14

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑